Ultimativ guide: Sådan vasker og behandler du dit skitøj

Ultimativ guide: Sådan vasker og behandler du dit skitøj

Ultimativ guide: Sådan vasker og behandler du dit skitøj

At have det rette skitøj er nøglen til at holde sig varm, tør og komfortabel på pisterne. Men korrekt pleje af dit skitøj er lige så vigtigt som at vælge det rigtige udstyr. Her er alt, hvad du behøver at vide for at vaske og behandle dit skitøj korrekt, så det holder dig beskyttet og behageligt, sæson efter sæson.

1. Vaskeregler for skitøj

Når det kommer til at vaske dit skitøj, er det vigtigt at følge nogle grundlæggende regler for at undgå at beskadige membraner og forseglingsmaterialer:

 • Brug enzymfrie vaskemidler: Enzymfrie vaskemidler er skånsomme mod tekniske stoffer og membraner, samtidig med at de effektivt fjerner snavs og lugt.

 • Vask på lav temperatur: Vask altid dit skitøj på lav temperatur (f.eks. 30° eller 40°), da høj varme kan beskadige membraner og forseglingsmaterialer.

 • Undgå skyllemidler og blegemidler: Skyllemidler og blegemidler kan nedbryde membraner og forringe vandtætheden, så undgå dem for enhver pris.

2. Behandling af skitøj uden vask

Nogle gange har dit skitøj kun brug for en frisk opdatering uden en fuld vask. Til dette kan du prøve byoms Freshen Up, en innovativ løsning designet til at fjerne lugt og genopfriske dit tøj uden at skulle vaske det. Det er ideelt til at forlænge levetiden på dit skitøj og reducere behovet for hyppige vaske.

Byoms Freshen Up virker ved at probiotikaen overtager pladsen for de lugtende dårlige bakterier og efterlader dit tøj friskt og lugtfrit. Det er hurtigt og nemt at bruge - bare spray det jævnt på tøjet og lad det lufttørre. Det er den perfekte løsning til at redde dit yndlingsskitøj fra at skulle gennemgå en fuld vask hver gang det lugter mindre frisk.

3. Imprægnering af skitøj

For at opretholde vandtætheden og holdbarheden af dit skitøj er det vigtigt at regelmæssigt genimprægnere det. Efter flere vaske og slid kan den oprindelige imprægnering slides af, hvilket resulterer i, at vand begynder at trænge igennem stoffet.

Brug en vandbaseret imprægnering specielt designet til tekniske stoffer og følg instruktionerne omhyggeligt for at sikre en korrekt anvendelse. Dette vil sikre, at dit skitøj forbliver vandtæt og beskyttende, så du kan nyde din tid på pisterne uden bekymring.

Husk at aktivere imprægneringen ved 20 min i tørretumbler.

Ved at følge disse enkle trin kan du forlænge levetiden på dit skitøj og sikre, at det altid holder dig varm, tør og komfortabel, uanset hvor mange ture du tager på pisterne.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit