Vores mål

Vi ønsker at være så transparente som muligt overfor vores kunder. Det gør vi, da vi ønsker vores kunder kan stole trygt og godt på os, og på vores produkter. Vores mission hos Byoms, er at fremstille naturlige produkter, der gør det nemt og trygt for dig, at gøre rent på en naturlig måde. Vi er klar over, at vi ikke kan redde hele verden men selv lidt kan gøre en verden til forskel. Vi gennemsyrer stræben efter ansvarlighed i alt, hvad vi gør, fra jord til opbrugt produkt. Nedenfor tages du med på denne rejse.


Trulli

Råvarer


For at kunne opretholde den gode kvalitet i vores produkter, vælger vi vores leverandører med omhu.
Vi stiller store krav til både kvalitetskontrol, Fair Trade og ansvarlighed. 99 % af vores ingredienser er Vegan og EceCert certificeret, hvilket bl.a. sikrer en ansvarlig produktion og fokus på biodiversitet, samt naturlige og økologiske råvarer.

Transport


Gennem hele værdikæden sætter Byoms et miljø- og klimamæssigt aftryk, dette er desværre uundgåeligt. Det betyder derfor at vi har et ansvar i at nedbringe CO2 -aftrykket.
Vi forsøger derfor altid i samarbejde med vores leverandører at gøre vores transporter mere effektive med fokus på klimaet. Vi vælger derfor kun at bruge biler eller cykelbud som transport frem for skibe eller fly, da det er dem der udleder mindst forurening. I fremtiden er det vores mål at blive en del af DHL’s GOGREEN program.

Trulli

Trulli

Emballage


Vi stræber efter at benytte den mest brugbare og recirkulerbare emballage på markedet. Vores probiotiske produkter er fyldt i flasker af 100 % genanvendt PET. Kapsler og etiketter består af 100 % genbrugt plast. Flaskerne kan desuden sorteres og genbruges. Vi er tilmeldt sammenslutningen ”Miljøvenlig Pakning” og f.eks. er vores pakkefyld, komposterbar.

Gør en forskel


Skab et sundt indeklima, når du bruger vores probiotiske produkter. De gode bakterier i hjemmet, skaber et sundt miljø for dig og din familie, så luften I indånder og overflader, I er i kontakt med i hverdagen, fremmer familiens trivsel og styrker jeres immunforsvar.
Når de gode bakterier spredes første gang, bliver de en naturlig og aktiv del af dit økosystem. En mere ansvarlig livsstil med naturlige produkter sikrer de bedste levebetingelser for dig lige nu og her, men også for fremtidige generationer.

Trulli

Hvordan arbejder vi med FN's 17 verdensmål?


Vi har taget FN’s 17 verdensmål til os, og har gjort det til en del af vores strategi. Vi støtter og bidrager gerne til en mere sund, bæredygtig og klimavenlig planet. Vi har en mission om at inspirere og motivere vores kunder, til at opnå en sundere livsstil ved at bruge Byoms produkter. Vi har selvfølgelig alle 17 verdensmål i tankerne, men hos Byoms har vi særligt fokus på disse, idet vi vurderer at det er her vi gør en umiddelbar forskel:

Trulli

Sundhed og trivsel


Ved fokus på sundhedsfremmende rengøring fremfor sundhedshæmmende rengøring, hjælper vi med at skabe en god balance i hjemmet der igen har god indflydelse på vores indeklima.

Trulli

Rent vand og sanitet


Et af vores helt store mål er at reducere vand via mindre vask og når der skal vaskes, bruges kun vaskemiddel med planteudvundne ingredienser tilført probiotika, som har en positiv effekt på økosystemet, når det kommer igennem til spildevandssystemet.
Mangel på rent vand påvirker mere end 40 procent af verdens befolkning. Det er et alarmerende tal, og det kan du være med til at mindske.

Trulli

Bæredygtig energi


Vi lægger pres på alle vores leverandører omkring grøn energi. Kun via dette pres kommer der øget fokus. Vi bruger virkelig meget energi i Danmark.
Vi ønsker hvor det er muligt at bidrage til bæredygtig energi, hvilket er et af 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Trulli

Ansvarligt forbrug og produktion


Ved at reducere vaskefrekvensen og kemisk rens passer vi bedre på tøjet, så det holder længere. Vi hylder secondhand og via vores Freshen Up gør vi det muligt at fjerne uønsket lugt i tøjet fra tidligere ejere. Vores emballage er så vidt muligt 100 % genbrugt plast. Pakkematerialer er også lavet af genbrugte materialer.

Trulli

Klima indsats


Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og dets konsekvenser.
Udledningen fortsætter med at stige, og er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Vi vil derfor hjælpe med at kommunikere budskabet, om at man også kan ændre sine vaner efter et køb. Det er nemlig ikke nok blot at købe tøj som er produceret med henblik på bæredygtighed, eksempelvis. Det har også betydning for klimaet hvordan vi agerer og behandler disse produkter efter købet, så det bl.a. har længere levetid. Som kunde af Byoms kan man selv gøre en stor forskel ved at bruge vores lugtfjerner i stedet for at vaske tøj så ofte.

Trulli

Livet i havet


Håndteringen af denne livsvigtige ressource er afgørende for menneskeheden som helhed, men også for afbødningen af klimaforandringernes konsekvenser.
Verdenshavene absorberer omkring 30 procent af den CO2, der produceres af mennesker, ved hjælp af Byoms produkter, kan du være med til at reducere dette stigende problem. Vi bruger udelukkende biologisk nedbrydelige ingredienser som i sidste ende ikke forurener havene. Vores emballage kan genanvendes og vi opfordrer forbrugeren til dette efter gældende regler.

Vores mærkninger


Som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvilke produkter der reelt har fokus på bæredygtighed og er forenelige med ens egne værdier og overbevisninger. Derfor mener vi hos Byoms, at det er vigtigt at øge antallet af vores egne produktcertificeringer indenfor miljø og sundhed.

Trulli
Trulli
Trulli
The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit