Denim Care: Simple tips til at få dine jeans til at holde længere

Denim Care: Simple tips til at få dine jeans til at holde længere

Der er ingen tvivl om, at denim er en type stof, der findes i alles skabe, men – passer vi godt på vores denim? - En enkel måde at finde ud af det på er at følge tipsene fra alle tiders denimindustriledere Levi's og deres Definitive Denim Care Guide:

  • Vask mindre
  • Vask koldt
  • Hæng til tørre i fuld længde
  • Reparation

Alle ovenstående er vigtige tips, der vil hjælpe dig med at holde din denim flot i lang tid - men hvad med at forhindre, at din denim lugter dårligt mellem brug og vask? - Vores kroppe producerer naturligt sved, som absorberes af vores tøj, når vi har det på, når først bakterierne, der er til stede på vores tøj, begynder at reagerer er de er ansvarlige for de fleste karakteristiske dårlige lugte.

At spraye din denim med Freshen Up sikrer, at dit demin holder en frisk lugt mellem brug og vask, da probiotika (gode bakterier), der findes i lugtfjernerne, bliver din bedste allierede mod bakterierne, der er ansvarlige for de dårlige lugte. Probiotika bekæmper bakterierne, der forårsager den dårlige lugt, og efterlader stoffet frisk igen.

Vi håber, at du finder disse tips og tricks nyttige, og at de vil hjælpe dig med at holde dit yndlingsdenimtøj i den bedste form i lang tid.