Sådan undgår du at blive ramt af nedtrykthed efter ferien

Sådan undgår du at blive ramt af nedtrykthed efter ferien

Sådan undgår du at blive ramt af nedtrykthed efter ferien

Vores egen lille undersøgelse viser, at 65 % af alle lider af en form for nedtrykthed i dagene efter vi kommer hjem fra ferie. Det er helt naturligt og der findes heldigvis en måde at hjælpe sig selv. Metoden er at lave en plan og følge den, her er vores forslag:

Tip 1 - Pak ud
Det er super stressende med kufferter og rejsetasker der står og fylder og minder en om ferien. Derfor er det altid det første du skal gøre. Gennemgå ALT du har haft med, kig på det og lugt til det, måske det kan klare sig med en Freshen Up og en lufter? Sorter i 3 bunker: Hvid, mørk og finvask og sæt allerede den første vask over med det samme. Sæt kufferter og tasker på plads.

Tip 2 - Sengen
Hvis du ikke fik skiftet sengetøj lige inden du tog afsted, så er det på med noget nyt. Inden giver du dynerne og sengen en tur med Freshen Up, så du sover omgivet af de gode levende bakterier. Tør natbordet af, det har sikkert samlet meget støv.

Tip 3 - Køleskabet
Hvis du fik gjort køleskabet rent inden du tog afsted, så tørrer du bare let over med en klud med Multi Surface ellers gør det rent, inden du fylder det op igen.

Tip 4 - Mad og indkøb
Åbn skufferne og dine skabe, så du kan danne dig et overblik over hvilke madvarer du mangler og skriv en indkøbsliste. Lav en madplan for de første 5 dage. Der findes mange gode sider med madplaner, gå efter de sunde og nemme😊 Husk også at tænke på morgenmad og frokost når du handler ind.

Tip 5 - Støv
Støvsug dit hjem og slut af med at tørre støv af. Kun hvis overskuddet er der, kan du vaske dit gulv med vores Floor Cleaner.

Tip 6 - Slap af
Sæt dig alene eller sammen med familien og se jeres billeder fra ferien igennem. Tal om jeres bedste og sjoveste oplevelser og lav en personlig top 3, som I kan dele med hinanden. Måske I kunne tale sammen om næste ferie, det er altid rart at have noget af se frem imod.

Vi håber denne lille plan vil hjælpe jer lidt med at komme ind i en god rytme igen efter ferien. 

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit