Vask dit sengetøj rigtigt

Vask dit sengetøj rigtigt

Undgå disse 5 dumme fejl når du vasker dit sengetøj

Fejl nummer 1:

Du venter ALT for længe.

Vask dit sengetøj jævnligt og som minimum hver 14. dag. Hvis du venter for længe så ophober der sig rigtig meget "nasty" så som døde hudceller, rester fra makeup og cremer og ikke mindst svedlugt. 

Fejl nummer 2: 

Glemmer at fjerne pletter.

Tjek altid for pletter INDEN du sætter maskinen over. Hvis du først opdager dem EFTER vasken er det meget vanskeligt at fjerne. For at fjerne pletterne, skal du blot tilføre en dråbe vaskemiddel og gnubbe den ind i pletten (her kan du bruge minibørsten).

Fejl nummer 3:

Du vælger det forkerte vaskeprogram og propper maskinen.

Du sparer intet ved at overfylde maskinen, det eneste du opnår er at du må vaske igen fordi det ikke bliver rent. Vask altid på +60 grader idet sengetøjet helt sikkert gemmer på uønskede dårlige bakterier. Hvis det er meget beskidt skal du vælge det lange program men ofte er det ikke nødvendigt og dit sengetøj ender bare med at blive helt krøllet sammen.

Fejl nummer 4:

Du tørrer det sammen med håndklæder i tørretumbleren.

Håndklæder kræver meget længere tørretid og hvis du tørrer det sammen med dem, så vil dit sengetøj krympe da tørretiden er anderledes for dit sengetøj. Tør derfor kun med tilsvarende tekstiler.

Fejl nummer 5: 

For længe tørretid.

Det er naturligvis at fortrække at sengetøjet hænger ude og dermed dufter frisk og lækkert når det bliver lagt på igen. Ikke alle har den luksus. Begræns tørretiden og tag det ud af tørretumbleren mens det endnu er lidt fugtigt og lad det tørre færdigt hængende over tørrestativet. Dermed undgår du at det bliver krøllet og krympet.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit