Den komplette guide til julerengøringen | Byoms

Den komplette guide til julerengøringen | Byoms

 Den komplette guide til julerengøringen

”Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen”. Julen nærmer sig med hastige skridt, og for mange er det lig med den helt store julerengøring. Ofte er det både gulve, hylder og badeværelsesfliser, der får en omgang, når to do-listen skal laves. Er du klar til at invitere dine gæster indenfor i dit julerene hjem? Her på siden finder du den komplette guide til din julerengøring. Den er lavet til dig, der drømmer om en effektiv rengøring af hjemmet, så du efterfølgende kan nyde julen lidt ekstra.

Rengøring i hjemmet uden julestress

Hvordan gør man rent, når julen står for døren? Jo, man sørger først og fremmest for en god planlægning. Julerengøring behøver nemlig langt fra at handle om stress og jag. F.eks. kan du færdiggøre et rum ad gangen, så det ikke bliver for uoverskueligt. Når du samtidig bruger rengøringsprodukter med probiotika fra byoms, får du ”1 million små hjælpere”, da de lynhurtigt formerer sig og fortsætter med at nedbryde skidt og snavs i alle juledagene😊

Rengøring af alle overflader

Det er vigtigt, at du rydder op, inden du begynder at gøre rent. Når du har fjernet legetøj, vasketøj og andre sager, er du klar til at gøre rent. Start med en grundig aftørring af alle overflader. Brug en fugtig klud med Multi Surface til at tørre over med på eksempelvis borde, reoler og vindueskarme. De gode levende bakterier vil i juledagene fortsætte med at nedbryde skidt og snavs. Hvis du vil undgå striber efter aftørringen, kan du med fordel tørre efter med en tør klud. På den måde kan du være sikker på at få et jævnt og flot resultat. Den tid er godt givet ud.

Gode rengøringsprodukter er afgørende for, at overfladerne holder sig rene og skinnende i længere tid. Sørg for at vælge nogle af vores probiotiske produkter med en række udvalgte ingredienser, der giver den bedste pleje og beskyttelse af overfladerne i hjemmet. 

Vask gulvene

Der findes mange gode tips til rengøring til jul. Én af dem er blandt andet af få vasket gulvene i hele hjemmet. Nyvaskede gulve giver hurtigt hjemmet et helt nyt liv. Sørg for at komme godt ud i alle hjørner og kanter, hvor skidt typisk samler sig over tid. Brug  vores Floor Cleaner, der er specielt egnet til gulvvask. den kan du bruge til alle typer gulv inkl. terrasso og skiffer. Den har ydermere den bonuseffekt at den samtidig fjerner al dårlig lugt og fortsætter med at nedbryde skidt og snavs i op til en uge efter du er stoppet med gulvvasken

Afkalk badeværelset

Når du bruger dit badeværelse, er det helt naturligt, at der kommer kalk. Særligt hvis du bor et sted i landet, hvor der er meget kalk i vandet, bør du være ekstra opmærksom. Der anbefaler vi at du først gør rent med Floor Cleaner for at fjerne skidt, snavs, døde hudceller og shampoorester. Når overfladen er helt ren, er det tid til at fjerne kalken. Spray Bathroom Cleaner ud over området og tildæk med plastik, så det ikke tørrer ud. Lad det gerne sidde natten over, så er det nemt at fjerne kalken med en god børste. Når du bruger Bathroom Cleaner omkring toilettet, så vil lugten af urin forsvinde på en naturlig måde uden skadelig kemi.. Vær dog opmærksom på, at blandt andet marmor, natursten og emalje ikke kan tåle syren i vores Bathroom Cleaner.

Hvis du vil undgå at afkalkning af badeværelset bliver en større ting i forbindelse med rengøring til jul, skal du huske at aftørre brusekabinen efter hvert bad. 

Brug gode produkter til julerengøringen

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af rengøringen, kan du med fordel vælge produkter indeholdende probiotika. Når du gør rent med probiotika, spredes de gode bakterier ud på overfladerne, hvor de udkonkurrerer de dårlige bakterier. Med probiotisk rengøring gør du rent med naturens kræfter i form af gode bakterier.

Hos Byoms finder du et eksklusivt udvalg af bionedbrydelige produkter, hvilket er din garanti for at gøre rent med produkter, der ikke er skadelige for mennesker og miljøet.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit