Nytårsforsæt uden lugtende sportstøj

Nytårsforsæt uden lugtende sportstøj

Begynd træningen i det nye år uden lugtende sportstøj. Byoms guider dig i at bruge lugtfjerner til at fjerne dårlig lugt.

Et nyt år er ofte lig med nytårsforsætter. Som regel er vægttab, rygestop og mere motion nogle af de mest populære nytårsforsæt. Hvis du har ambitioner om at bevæge dig endnu mere i det nye år, er du formentlig langt fra den eneste. Det kræver motivation, hvis du vil være sikker på, at dit nytårsforsæt ikke går i vasken allerede i løbet af de første par måneder af året. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan du kan træne uden at iføre dig lugtende sportstøj. Vi har samlet vores bedste råd til dig, så du kan få mest muligt ud af dit nytårsforsæt.

Få lyst til at motionere ved at bruge en god lugtfjerner til dit sportstøj

Har du tidligere haft et eller flere nytårsforsæt? Hvis ja, kan du formentlig nikke genkendende til, at de kan være svære at holde, hvis der opstår modstand. Når du dyrker motion, er det helt naturligt, at du begynder at svede. Nogle sveder mere end andre, og nogle kommer til at lugte mere end andre. Hvis du vil fjerne lugt fra dit sportstøj, kan du med fordel bruge en lugtfjerner fra Byoms. Med en spray-lugtfjerner til tøj kan du hurtigt og nemt fjerne lugte fra forskellige materialer.

Med Freshen Up har du en unik mulighed for at give dit tøj en opfriskning uden en egentlig tøjvask. Du slider dermed mindre på dit sportstøj, samtidig med at du skåner miljøet. På den måde kan du dyrke motion med god samvittighed. En lugtfjerner til tøj kan dog mere end at fjerne ubehagelig lugt i tøj. Du har faktisk mulighed for at tilføje lidt duft. Vælg blot en spray med din favoritduft. En lugtfjerner fra Byoms er fuldstændig sikker at bruge. Den er blandt andet bionedbrydelig og helt fri for konserveringsmidler, og den er derfor ikke skadelig for hverken mennesker eller miljøet.

Psst… Brug også Freshen Up til dine sportssko og på dit træningsudstyr. De gode bakterier i vores produkter vil nemlig sørge for at udkonkurrere de dårlige bakterier og dermed lugten.

Fjern dårlig lugt fra sportstøj med et effektivt vaskemiddel

Hvis du vil være sikker på at overholde dit nytårsforsæt om at dyrke mere motion, kan det være en rigtig god idé at gå sammen med andre. Du kender det sikkert: Når du træner sammen med andre, er det ofte bare nemmere at komme ud ad døren og generelt fastholde de gode træningsvaner. Faktisk er der også større sandsynlighed for, at du vil yde dit bedste til træningen – bare fordi du er sammen med andre.

Uanset om du foretrækker at træne alene eller sammen med andre, er lugtende træningstøj et no-go. Hvis dit træningstøj lugter, er det ikke en fornøjelse at tage til træning. Særligt hvis du træner sammen med andre, kan lugtende tøj være forbundet med en vis pinlighed. Vores lugtfjerner kan langt hen ad vejen fjerne dårlig lugt, men du kan ikke undgå at skulle vaske dit sportstøj indimellem.

Når du skal vaske dit sportstøj, der lugter, kan du med fordel bruge vores revolutionerende, superkoncentrerede vaskemiddel med probiotika – Sport Wash. Sport Wash er vaskemiddel uden skrappe kemikalier, og det er derfor det oplagte valg for dig, som gerne vil fjerne den ubehagelige svedlugt i dit sportstøj på en naturlig måde. Hvis dit sportstøj lugter kraftigt af sved, skal du blot lægge det i blød natten over i vaskemidlet og derefter skylle eller vaske normalt. De aktive, probiotiske bakterier vil reducere lugtene markant. Vaskemidlet er endda fremstillet med en mild duft, hvilket efterlader sportstøjet velduftende.

Brug gode produkter til at fjerne lugt i træningstøj

Når dit sportstøj lugter surt, behøver det ikke at være en bitter fornøjelse at få det til at dufte rent igen. Med gode og effektive produkter med probiotika kan du rengøre tøjet med naturens kræfter i form af gode bakterier. Du kan endda forebygge svedlugt ved eksempelvis at bruge lugtfjerneren præventivt. Slip for bekymringerne om generende lugte, og brug i stedet din energi på selve træningen.

Nytår er for mange forbundet med optimisme og nye muligheder. Hvis du vil undgå at falde tilbage i gamle vaner, er det dog afgørende, at du giver dig selv de bedst mulige forudsætninger for at komme i mål med dit nytårsforsæt. Hvis du har en ambition om at opnå en mere aktiv livsstil i det nye år, kan du med fordel gøre motion til en god oplevelse ved at undgå lugtende sportstøj.

Hos Byoms finder du altid et eksklusivt udvalg af produkter til effektiv vask af eksempelvis sportstøj. Vi stiller store krav til vores produkter, og derfor er 99 % af vores ingredienser Vegan og EcoCert-certificerede. Du kan derfor vide dig sikker på, at alle vores produkter er skabt på baggrund af en ansvarlig produktion og med fokus på biodiversitet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

God træning!

P.S. Tjek vores Sportspakke under Kampagner

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit