Forårsrengøring udendørs

Forårsrengøring udendørs

Få styr på terrassen og havemøblerne, så du er klar til at nyde de lune forårsdage og -aftenener

Står du over for den helt store udendørs forårsrengøring?

Er du en af de heldige, der har altan eller terrasse, kan du med fordel udvide din forårsrengøring hertil. Der er nemlig ikke noget bedre end at kunne nyde de mange lune forårsaftenener i et rent og hyggeligt miljø.

Hvis du har formået at forårsrengøre dit hjem indendørs, er næste skridt at flytte tingene udenfor. (Hvis du ikke har, så sørg for at indhente din indendørs forårsrengøring med vores tidligere blogindlæg!) Ligesom indenfor i dit hjem, har græsplænen, garagen, terrassen/dækket og det ydre alle brug for lidt kærlighed efter en lang vinter. I denne uge har vi forårets tjekliste for udendørs rengøring klar til at hjælpe dig med at gøre det overskueligt.

Under din forårsrengøring kan du tænke visuelt og få nogle nye, friske farver ind. Nye grønne og flotte blomster, både inde og ude, er bare altid med til at skabe en god fornyet friskhed og forårsstemning i dit hjem og udeliv.

Det bedste råd, vi kan give dig med på vejen, er at tage din forårsrengøring i lige præcis det tempo, som passer dig. Husk på, at når du har været igennem vores tjekliste, vil du sidde tilbage med den skønneste følelse af et sundt hjem og et hyggeligt udendørsmiljø, der er klar til den lyse forårssæson.

Tjeklisten til en god forårsrengøring

For at gøre rengøringen så let som mulig har vi lavet en tjekliste, der danner rammen for en god forårsrengøring, så du blot skal krydse af og slippe tankerne fri. Print eventuelt tjeklisten ud, da der altså er en god tilfredsstillelse ved at tjekke punkterne af en efter en.

Oplever du en indelukket lugt på dine hynder efter opbevaring vinteren over, kan du bruge Byoms vaskemiddel, som både rengør tekstilet, men også har fokus på at reducere lugt.

Udendørsrengøring:

 • Vask alle vinduer udendørs.
 • Fjern spindelvæv fra alle hjørner.
 • Fej terrassen for nedfaldne blade og grene, og vask herefter.
 • Find terrassemøblerne frem og rengør dem.
 • Vask betræk på hynder og puder.
 • Rengør grillen og alt tilbehør.

For at gøre alt dette overskueligt har vi lavet en printbar tjekliste, så du blot skal finde redskaberne frem, skrue op for musikken eller lydbogen og komme i gang – God arbejdslyst!

Printbar liste PDF

 

 

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit