Få tjeklisten til den grundige forårsrengøring

Få tjeklisten til den grundige forårsrengøring

Står du over for den helt store forårsrengøring?

Vi kender det alle sammen. Det er forår og solens stråler pibler ind gennem vinduerne og afslører spor fra vinterens mange indetimer. Det kribler derfor ofte i os for at komme i gang med den helt store forårsrengøring.

Forårsrengøring er ikke en lige stor fornøjelse for alle og kan for nogle være en stor opgave lige at overskue og at komme i gang med. Hos Byoms har vi den overbevisning, at det slet ikke behøver at være så trist og kedeligt at komme igennem en grundig rengøring. Find derfor hørebøfferne frem, skrål med på din yndlingsmusik, eller lyt til en god lydbog eller podcast, åbn dine vinduer og døre, og nyd den friske luft i hjemmet. Gør lige netop det, der bringer energien frem i dig til din forårsrengøring!

Vi lover at klæde dig godt på, så du kan koble hovedet fra og nyde din forårsrengøring step for step. Nederst på siden finder du en tjekliste, som du let kan følge, når du skal i gang med en grundig rengøring. Vi kommer med lidt input til at pifte hjemmet op, både visuelt og i forhold til dit indeklima.

Forårsrengøring er meget mere end blot vand og sæbe

Der er mange måder at gribe en grundig rengøring an på, og der er ikke et facit. Vi hos Byoms kommer her med et input, til at gøre din forårsrengøring sund, sjov og effektiv.

Når det kommer til selve forårsrengøringen, er vi i mange år blevet fortalt, at en grundig rengøring er vigtig, for at vi kan slippe af med alle bakterier i vores hjem. Men det at fjerne alle bakterier fra hjemmet, giver faktisk ikke de bedste forudsætninger for et godt og sundt indeklima. Der findes nemlig både gode og dårlige bakterier for hjemmet. Derfor er det vigtigt at bruge produkter indeholdende probiotika, som netop kun udkonkurrerer de dårlige bakterier i stedet for at fylde hjemmet med unødvendige kemikalier. Dette gælder rengøring i alle husets rum som køkken, stue, sove- og badeværelse. Vi anbefaler derfor altid, at en grundig rengøring gøres med naturlige rengøringsmidler og dermed skabe en sund balance.

Er du i tvivl om, hvad rengøringsprodukter skal indeholde for at være gode for indeklimaet i dit hjem? Få et overblik over produkter til en sund forårsrengøring.

Under din forårsrengøring kan du tænke visuelt og få nogle nye, friske farver ind. Nye grønne og flotte blomster er bare altid med til at skabe en god fornyet friskhed og forårsstemning i hjemmet.

Det bedste råd, vi kan give dig med på vejen, er at tage din forårsrengøring i lige præcis det tempo, som passer dig. Husk på, at når du har været igennem vores tjekliste, vil du sidde tilbage med den skønneste følelse af et sundt hjem der er klar til den lyse forårssæson.

Tjeklisten til en god forårsrengøring

For at gøre rengøringen så let som mulig har vi lavet en tjekliste, der danner rammen for en god forårsrengøring, så du blot skal krydse af og slippe tankerne fri. Print eventuelt tjeklisten ud, da der altså er en god tilfredsstillelse ved at tjekke punkterne af en efter en.

Et lille tip: Start med alle de elementer, der støver, så du ikke skal starte forfra med at tørre alle overflader af igen. Tro os, vi har alle været der.

Få den komplette printbare liste HER

 

Byoms anbefalinger til indkøb af vores rengøringsprodukter:

Når du bruger produkter med probiotika til din forårsrengøring, vil de gavnlige bakterier fortsætte deres vækst i op til otte dage og være et godt værn mod de dårlige bakterier i hjemmet.

 Nu er der ikke andet for end at smøge ærmerne op og komme i gang – God arbejdslyst!

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit