Slip for dårlig lugt på skiferien med probiotika

Slip for dårlig lugt på skiferien med probiotika

Nyd skiferien i fulde drag uden lugtende skitøj. Byoms giver dig de bedste råd til velduftende og rent skitøj på ferien.

Slip for dårlig lugt på skiferien

Rigtig mange danskere drager i disse uger på skiferie. Hvis du er én af dem, der elsker at stå på ski, er du måske også ved at pakke til årets tur. Inden du er helt klar til pisterne, er der et par ting, som du skal huske at pakke. Skiundertøj, mellemlagstrøjer og halsediser er bare nogle af de ting, som du bør have med i kufferten. Hvis du vil være sikker på, at skitøjet holder sig friskt og velduftende hele ugen, er luftfriskere og vaskemiddel med probiotika musthaves.

Her på siden kan du finde vores bedste tips og tricks til at slippe for dårlig lugt på skiferien. Vi har samlet vores bedste råd til dig, så du kan nyde de dejlige ture på bjergenes hvide manker mest muligt.

Let at fjerne sur lugt fra tøj på skiferien med probiotika

Findes der noget bedre end at drøne ned ad pisterne i fuld fart? Nej, vel? At se den smukke sne ligge som et tæppe over naturen kan bare noget helt særligt. Samtidig er det god motion at stå på ski, og afterski fungerer som den perfekte prik over i’et efter en lang dag i skitøjet. Netop de lange, aktive dage i varm beklædning kan få tøjet til at lugte. Hvis du vil fjerne sur lugt fra dit tøj, kan du med fordel bruge en lugtfjerner fra Byoms. En lugtfjerner kan hurtigt og nemt fjerne ubehagelig lugt fra skitøjet. Spray blot produktet direkte på tøjet, og slip for bekymringerne om svedlugt.

Når du har travle dage på ski, kan det være svært at nå en egentlig tøjvask. Lugtfjerner er derfor din unikke mulighed for at friske tøjet op. Når du springer tøjvasken over, slider du samtidig mindre på dit skitøj. Med en lugtfjerner kan tøjet holde i længere tid, så du ikke behøver at skifte det ud nær så ofte. Lugtfjerner kan dog mere end flot at fjerne dårlig lugt fra tøj. Hvis du vil tilføje lidt duft, kan du vælge mellem flere behagelige dufte. Du kan være sikker på, at en lugtfjerner fra Byoms er sikker at bruge. Den er nemlig bionedbrydelig og ikke skadelig for hverken mennesker eller miljø.

Når du er på farten, kan du nemt fjerne sur lugt fra tøjet med en lugtfjerner. Flaskerne fremstilles nemlig i små, praktiske størrelser, så de uden besvær kan være i tasken. Lad os give dig endnu et råd om lugtfjernere: Brug dem også til dine skistøvler. Når du står på ski, kan det næsten ikke undgås, at du begynder at svede i dine støvler. Heldigvis kan de gode bakterier i en lugtfjerner udkonkurrerer de dårlige bakterier, så dine støvlerne også er behagelige at sætte fødderne i på din næste tur.

Effektiv vask af skitøj med gode bakterier

Er dit skitøj blevet beskidt, er du nødt til at vaske det. Forskelligt skitøj skal vaskes på forskellig vis, og derfor er det vigtigt, at du læser vaskeanvisningen på tøjet grundigt. Der vil ofte være en form for membran i skitøjet, som gør det åndbart og vandtæt. Hvis du ikke følger anbefalingerne for vask, kan du risikere, at membranen gradvist forsvinder.

Hvis du vil være sikker på at skåne dit skitøj under vask, er der god grund til at bruge Sensitive Wash. Sensitive Wash er et perfekt vaskemiddel til skitøj, da det i virkeligheden kan bruges til alle former for tekstiler. Derudover er det specielt udviklet til 100 % at fjerne snavs fra tøjet. Men det er ikke alt: Det kan få lugt ud af tøj på en særligt effektiv måde.

Med vaskemidlet kan du trygt vaske hele familiens skitøj. Produktet er nemlig helt fri for parfume, hvilket gør det anvendeligt over for selv den mest sensitive hud. Derudover er vaskemidlet fremstillet af økologiske ingredienser, ligesom det er testet og godkendt af forskellige dermatologer og allergologer. Har du fået en enkelt plet på skitøjet? Så brug en enkelt dråbe af vaskemidlet til at fjerne pletter lokalt. Gnid produktet direkte på pletten for at fjerne snavs.

Brug gode produkter til vask af vinterjakke, skibukser og andet tøj til skiferien

Hvis du vil have glæde af dit skitøj i mange år, er det vigtigt, at du passer rigtig godt på det. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten af de produkter, du bruger til at rengøre dit tøj. Hos Byoms vil vi altid anbefale dig at vælge gode produkter med probiotika. Når du vasker dit tøj med probiotika, bruger du gode bakterier til at få tøjet rent. Bakterier, som fortsætter deres kamp i helt op til otte dage efter, at de er fordelt ud i tøjet.

Hos Byoms finder du altid et bredt udvalg af produkter til vask af eksempelvis skitøj. Hvis du vil blive endnu klogere på, hvordan vores produkter kan få dig til at slippe for dårlig lugt på skiferien, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rigtig god skiferie!

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit