Trulli

Probiotika


Pro-biotika betyder "for livet" og er det modsatte af anti-biotika (som dræber bakterier). Vi lever omgivet af bakterier; vi kan ikke undgå dem, men vi kan vælge at være omgivet kun af de gode bakterier kaldet probiotika, som er levende mikroorganismer, der naturligt forekommer både indeni menneskekroppen og udenfor. Der findes mange forskellige gavnlige bakteriestrenge. I byoms bruger vi en bacillus bakteriestreng, som er en robust gavnlig bakterie, der kan overleve i i dvaletilstand i det "barske" miljø, som rengøringsmidler er.

Bakterier I hjemmet


Overalt i hjemmet findes de dårlige bakterier. Det er disse bakterier der giver dårlig lugt og har dårlig indvirkning på vores helbred. Ved almindelig rengøring forsøger vi, at dræbe de dårlige bakterier, vi desinficerer, men bakterierne kommer meget hurtigt igen.


Rengøring med Probiotika


Når du rengører med produkter indeholdende probiotika, spredes de gode bakterier ud på overfladerne og begynder en kamp mod de dårlige bakterier. De gode bakterier elsker skidt og snavs (sved) og vokser sig hurtigt store og overtager pladsen fra de dårlige bakterier også kaldet kompetitiv hæmning. Den aktive probiotiske bakteriekultur renser dybt under overfladen gennem biofilmen. 

Trulli

Trulli

Virker i op til 8 dage


De gode bakterier fortsætter deres kamp i op til 8 dage efter de er fordelt/sprayet ud!!! Ligesom probiotiske kosttilskud holder din mave i balance vil de gode bakterier i byoms produkter holde balancen ved lige i dit hjem eller din sportstaske. byoms probiotika er hårde mod lugt, fedt og snavs, men passer på vores børn og planeten.


Hvorfor probiotisk rengøring


Probiotika genopretter den naturlige mikrobiologiske balance, skaber et mikrobiologisk miljø, der er gunstigt for mennesker, hvilket beskytter os mod spredning af skadelige bakterier og garanterer op til 8 dages beskyttelse takket være de gode bakteriers virkning. Efter at de er tilført på tøj eller overflader gennem Probiotiske rengøringsmidler, udviser de gode bakterier øjeblikkelig handling. Fra sporeform vækkes probiotikaen til live og begynder at reproducere sig i en brøkdel af et sekund, og indenfor en time dækker de gode bakterier hele overfladen og giver ingen plads til andre mikroorganismer (f.eks. patogene/sygdomsfremkaldende bakterier), via kompetitiv hæmning.
The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit