Fra håndboldkamp til kampen mod de dårlige bakterier!

Fra håndboldkamp til kampen mod de dårlige bakterier!

Skrevet af Anja Byrial Hansen

De fleste håndboldspillere, ja eller sportsfolk generelt, kender lugten af et par sure sportssko, knæbeskyttere eller andet sportsudstyr. Vi accepterer den fæle lugt og tager den som et nødvendigt onde. Hvorfor gør vi det?

Tjaaa, da jeg spillede, var det fordi der ikke var noget alternativ. Det som kunne gå i vaskemaskinen kom derind, temmelig ofte, og det gik ud over holdbarheden på mine sko eller knæbeskyttere.

Et er ens egne sure sko eller knæbeskyttere, noget helt, helt andet er andres! Fy føj. Og som mor til 4 aktive sportsbørn, står jeg nu med samme lugt bare gange 4. Det er på tide at tage kampen op. Jeg har kæmpet og slidt på håndboldbanen, og nu er kampen en helt anden.

Jeg gik på jagt. Jagten på et naturligt alternativ til de meget grove midler der findes til at fjerne dårlig lugt. Hvorfor dræbe de dårlige bakterier der giver den dårlige lugt? Jeg oplevede i hvert fald, at hver gang jeg havde gjort det og taget skoene eller udstyret på, ja så kom den dårlige lugt lige så hurtigt tilbage. I min jagt opdagede jeg at probiotika kunne anvendes. Probiotika er gode bakterier (bl.a. mælkesyrebakterier) der går ind og spiser maden fra de dårlige bakterier, der udskiller den dårlige lugt. Hermed udryddes de dårlige bakterier på en sund og naturlig måde. De gode bakterier er aktive i op til 8 dage, så det er ikke kun en kortsigtet løsning. Jeg gik straks i gang med at teste. Og hvor er der blevet testet… Jeg havde jo nok af ting at teste på. Jeg blev meget overrasket over effekten. Jeg havde fundet lige det jeg søgte, et naturligt alternativ til bakteriedræbere.

"For første gang siden jeg spillede håndbold, er der tændt en ild inden i mig. En fantastisk følelse. Jeg er klar til min nye kamp: Kampen mod de dårlige bakterier!"

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit